bc. Wout Boog MB RB

Dienstverlening Boog Belastingen 

Boog Belastingen staat voor hoogwaardige fiscale dienstverlening met grote betrokkenheid bij de klant en erg informeel in het contact. De tarieven zijn o.a. afhankelijk van de kennis en ervaring van mij, W.J.T. Boog MB RB.

Ik heb Boog Belastingen opgericht per 1 juni 2014. Ik ben opgeleid als generalist en ik heb vooral veel werkervaring met alle belastingzaken van de in Nederland belastingplichtige:

 • (vermogende) particulier
 • expat (met of zonder 30%-regeling)
 • buitenlands belastingplichtige
 • zzp-er
 • Vof
 • Stichting, STAK
 • Trust (gevestigd in binnen- of buitenland)
 • DGA (Directeur Groot Aandeelhouder)
 • BV

Boog Belastingen heeft veel werkervaring met de meest complexe aangiften van bovenstaande belastingplichtigen.

Uiteraard kan ik u ook van dienst zijn anders dan voor bovengenoemde specifieke klantgroepen. Informeer naar de mogelijkheden.

Het hoogste tarief bedraagt € 100 per uur exclusief omzetbelasting. Ik heb een voorkeur voor prijsafspraken, zodat u en ik weten waar wij aan toe zijn. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De prijzen op deze website zijn indicatief. Zo zal bijvoorbeeld mijn tarief hoger zijn voor interim werkzaamheden voor een multinational in vergelijking met een startende ondernemer met beperkte financiën. Wel heb ik mij te houden aan randvoorwaarden, zoals die bijvoorbeeld gesteld worden door mijn beroepsvereniging (RB.nl), wat bijvoorbeeld betekent, dat ik mijn vergoeding bijvoorbeeld niet mag laten afhangen van de winst of belastingbesparing.

Ik  heb de voorkeur voor prijsafspraken vooraf en ik zal en prijsvoorstel aanbieden na de vrijblijvende intake. De vergoeding is afhankelijk van bijvoorbeeld:

 • de werkzaamheid of werkzaamheden
 • de complexiteit van de werkzaamheden
 • omvang van de werkzaamheden
 • snelheid van communiceren en aanleveren van benodigde gegevens en stukken
 • waarde van het geproduceerde product in het economisch zakelijk verkeer

Per 10 juni 2020 is Boog Belastingen een erkend RB-kantoor.

Opleiding Wout Boog MB RB

Ik heb Fiscale Economie gestudeerd aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Vervolgens heb ik de vervolgopleiding Master Belastingadviseurs afgerond bij het Register voor Belastingadviseurs (RB). Ik, Boog Belastingen, ben gecertificeerd lid van het Register voor Belastingadviseurs. Als voorwaarde stelt het RB dat de leden actuele vakkennis hebben en behouden door het volgen van (fiscale) actuele cursussen.

Werkervaring

Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij een middelgroot kantoor in Den Haag. Daar heb ik mijn fiscale kennis in praktijk gebracht en samengewerkt met collega advocaten, juristen, notarissen en fiscalisten. Hierdoor heb ik een breed netwerk met verschillende specialismen. Vervolgens ben ik gaan werken bij een groot accountantskantoor en zich meer gaan specialiseren in de fiscale aangelegenheden van de particulier, zzp’er, DGA en de BV. Daarna heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij een BIG-4 kantoor. Inmiddels heb ik vooral door veel zelfstudie en een heel gemêleerde klantenkring met diverse andere soort belastingplichtigen veel werkervaring.

Na mijn werkervaring bij werkgevers kwam het idee en het gevoel op zelfstandig verder te willen gaan om meer van de klant te zien en hem/haar ook beter en prettiger van dienst te kunnen zijn op een meer informelere  en betrokken wijze. Dit begint al bij het uitgebreide (vrijblijvende) kennismakingsgesprek. Voor betrokkenen en om het optimale uit mij en mijn dienstverlening te kunnen halen, vind ik het belangrijk dat het ook met u als klant matcht.

Wout Boog buiten zijn “werk”

Mijn ontspanning bestaat onder andere uit sport, mijn “werk”, quality time met beste vrienden, muziek,
functionele gadgets, festivals en wandelen.