Dienstverlening Boog Belastingen 

Boog Belastingen staat voor hoogwaardige fiscale dienstverlening met grote betrokkenheid bij de klant. De tarieven zijn afhankelijk van de kennis en ervaring van mij, W.J.T. Boog MB RB.

Ik heb Boog Belastingen opgericht per 1 juni 2014. Ik ben opgeleid als generalist en ik heb vooral veel werkervaring met alle belastingzaken van de:

  • particulier
  • zzp-er
  • DGA (Directeur Groot Aandeelhouder)
  • BV

Uiteraard kan ik u van dienst zijn anders dan voor bovengenoemde specifieke klantgroepen. Informeer naar de mogelijkheden.

Het hoogste tarief bedraagt € 80 per uur exclusief omzetbelasting. Voorkeur voor prijsafspraken, zodat u en ik weten waar we aan toe zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Per 10 juni 2020 is Boog Belastingen een erkend RB-kantoor.

Opleiding Wout Boog MB RB

Ik heb Fiscale Economie gestudeerd aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Vervolgens heb ik de vervolgopleiding Master Belastingadviseurs afgerond bij het Register voor Belastingadviseurs (RB). Ik, Boog Belastingen, ben gecertificeerd lid van het Register voor Belastingadviseurs. Als voorwaarde stelt het RB dat de leden actuele vakkennis hebben en behouden door het volgen van (fiscale) actuele cursussen.

Werkervaring

Na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij een middelgroot kantoor in Den Haag. Daar heb ik mijn fiscale kennis in praktijk gebracht en samengewerkt met collega advocaten, juristen, notarissen en fiscalisten. Hierdoor heb ik een breed netwerk met verschillende specialismen. Vervolgens ben ik gaan werken bij een groot accountantskantoor en zich meer gaan specialiseren in de fiscale aangelegenheden van de particulier, zzp’er, DGA en de BV. Daarna heb ik veel kennis en ervaring opgedaan bij een BIG-4 kantoor.

Na deze ervaring kwam het idee en het gevoel op zelfstandig verder te gaan om meer van de klant te zien en hem/haar ook beter en prettiger van dienst te kunnen zijn op een meer informelere  en betrokken wijze. Dit begint al bij het uitgebreide (vrijblijvende) kennismakingsgesprek.